Kennel Feedback's
Uppdaterad:
2018-01-07
kl 17:14
Kommande aktiviteter

Träningar med inriktning på WT planers till den 17 februari och 7 april hos Pontus o Karin på Skällsta gård i Bro. Självklart om vädret så tillåter. Andra än Feedback´s i mån av plats samt till en kostnad! Välkomna att anmäla intresse till Pia o Ola.


Träning planerad lördagen den 6 januari 2018 mer info om plats och tid kommer anmäl till Pia eller Ola om ni är intresserade

Träning i Hemfosa lördagen 2 december (om vädret tillåter)! Anmäl till Pia o Ola om ni vill vara med!

Feedback´s Mästerskap den 30 september på Yxlö!

Träningar inför FM 2017 (Preliminära) 

11 Juni , 18 Juni, 26 juli, 30 juli och 5 aug. Ni som är intresserade hör gärna av er så vi vet hur många vi blir. Vi återkommer med mer info om tid och plats till er som kommer.

Vattenträning den 7 maj  på Yxlö, Anmäl intresse via mejl till Ola eller Pia, så får ni mer info!

Valpträff för Play kullen den 7 Maj på Yxlö kl.10.00. Varmt Välkomna!

Helgen den 1-2 April är det träning/kurs för instruktör Wolfgang "Bolly" Ronacher. Bolly är en mycket erfaren och duktig instruktör och hundförare, med lång erfarenhet av retrieverarbete. Lördagen den 1 april  är det nivå Öppenklass/Elit och Söndagen är det Valp/Unghundsträning. Hoppas så många som möjligt kan och vill. Skicka mejl till Pia eller Ola om ni är intresserade. Först till kvarn.....! 

 

Stort TACK Bolly och Katarina för två mycket givande och lärorika dagar. 

            

                    

Den 11 mars blir det valpträff nummer 6 för Play-kullen!Träff i härligt vårväder med fokus på stadga och kontakt, bra jobbat!

         

         

Den 18 feb är det träning i Hemfosa med inriktning på markeringar i ÖKL nivå! Ni i Play kullen är välkomna för passivitetsträning, skott kommer att förekomma! Anmäl till Pia o Ola

Den 5 februari är det valpträff nummer 5 för Play-kullen! Mail har gått ut!

Den 14 Januari är det valpträff för Play kullen. Mail om tid och plats kommer!!

Den 6 Januari är det träning (jakt) för den som är intresserad ring eller mejla Pia eller Ola så meddelar vi tid och plats

Den 11 december är det dags för 3:e valpträffen för Play kullen! Mail har gått ut

Den 12 november är det dags för 2:a valpträffen för Play kullen! Se mail för anmälan mm!

Den 30 oktober träning för de Feedback's hundar som är intresserade. Anmäl om ni kommer senast fredag den 28 till Pia eller Ola, så meddelar vi tid och plats. Varmt Välkomna!!

Den 16 oktober var det första valpträffen för play kullen på Yxlö tack alla ni som kom och vad söta och duktiga ni var, blir spännande det här!

Fot: Ola

Den 16 Juli finns det möjlighet att träna WT inför FM för Feedback's hundar. Ni som kan och vill kontakta Pia eller Ola senast den 12 juli. Varmt Välkomna!

Den 18 juni är det dags för Feedback´s Mästerskap med WT, final, middag, samvaro, träning mm. Vi kommer att vara hos Pontus o Karin på Skällsta, (som vanligt)! Varmt välkomna Feedbackare och Hangarounds! En del övernattningsmöjligheter finnes! Anmäl till Pia o Ola!

 

Den 2 april tränar vi på B-prov på Yxlö, anmäl senast 28 mars så återkommer vi med mer info och om man får plats då vi prioriterar Feedback´s och Amerikanarna!

Den 3 april gäller samma sak men vi tränar då på WT!  Välkomna!

Tack för en kanonhelg med bra jobb och härlig samvaro!