Kennel Feedback's
Uppdaterad:
2018-01-07
kl 17:14
Kommande aktiviteter

Öppen träning med inriktning på markeringar den 5 mars klockan 13.30!

Öppen träning med inriktning på Markeringsövningar i södra Stockholm, Hemfosa, söndagen 5 mars kl 13.30-15.30! Kostnad 300 kr, max 8 deltagare min 6 st. Hör av er på othunberg@gmail.com om ni vill vara med! FULLT!!

Löptikar accepteras normalt inte (kolla först) och är inte ett giltigt förhinder. Avbokar du senare än 10 dagar innan kurs så är hela avgiften bindande! Du kan självklart ordna egen ersättare då!

Jag som håller i dessa kurser/öppna träningar är Ola Thunberg. Jag började med jakt i Stockholms skärgård redan som tonåring i början av 80-talet. Då jagade vi rådjur med Tax och Tysk jaktterrier och mina kusiner jagade sjöfågel med labrador.

Intresset för jakt med hund växte och 1985 köpte jag min första Golden retriever. Sedan dess har intresset fortsatt med ett antal Golden och senare ett antal Flatcoats. Under åren har jag varit provledare/kommissarie för ett antal B-prov och gått sedvanlig provledar- och intruktörsutbildning inom SSRK. Jag är sedan 2011 auktoriserad Jaktprovsdomare och dömer B prov och  WT:n

Det roligaste med jakt med retriever är samspelet med hunden och vikten av följsamheten!